1000 studentů videokurzu o obraně proti manipulacím

Můj kompletní videokurz

Jak se ubránit manipulaci a řečnickým trikům

právě dosáhl počtu 1000 studujících.

Ano, tento: https://www.kurzyproradost.cz/kurz/jak-se-ubranit-manipulaci-a-recnickym-trikum-273?pid=291654

Těší mne to – každý vzdělanější člověk, který se nenechá nachytat a umí zvolit správnou obranu, je pro naši těžce manipulační dobu přínosem. A až to budou umět všichni nebo aspoň většina obyvatel, tak trikaření vychytralců vezme za své. Bude k smíchu a k pohrdání; nebude se vyplácet, tak jako se už dnes nevyplácí používání mechanických psacích strojů nebo pevných telefonních linek.

Jen pro pořádek připomínám názor řady lidí podrobněji zasvěcených, že grubrovská soustava triků a obran je mnohem vyspělejší a užitečnější než ta zahraniční soustava argumentačních faulů a manipulací. Grubrovská soustava kromě prezentace triků navíc ukazuje, jak u každého z nich nalézt slabé místo a jak tedy zvolit optimální obranu. Zahraniční soustavy systematickou obranu neuvádějí.

Grubrovská soustava řeší i triky budoucí, dnes ještě nevymyšlené a nepoužité.

Analogie v medicíně: Je dobré číst texty o různých nemocech; ještě lepší však je, když jsou přidány metody a způsoby, jak ty nemoci léčit a vyléčit.

Dále připomínám, že první část kurzu je (po bezplatné bleskové registraci) je free – a i ta zbylá placená, kdyby se kupujícímu nelíbila, je reklamovatelná s nárokem na vrácení kupní ceny.

Co chcete serióznějšího? Co chcete více?

Samozřejmě zahraniční know-how má u nás mnohem větší reklamu, je všude možně dotováno a preferováno… Tak jako jsou preferovány zahraniční bankovní domy, zahraniční potraviny, zahraniční vlastníci vodovodů, zahraniční téměř vše, co u nás bylo dříve cenného a z čeho je třeba přesměrovat zisky z „české kolonie“ na Západ. Ale to také víte, že na to všichni doplácíme.

Nicméně českou grubrovskou soustavu obrany proti manipulacím ještě nezadusili – a vy z ní můžete profitovat.

Člověk je ve své kariéře tím a jenom tím a právě tím, jak dokáže vyhrávat důležité slovní souboje.

Tak – nezapomeňte: https://www.kurzyproradost.cz/kurz/jak-se-ubranit-manipulaci-a-recnickym-trikum-273?pid=291654